GreenCurry poker och världen


Månads avslutning September

Posted in Övrigt av G på september 30, 2006

Jag är klart nöjd med månadens resultat i Pokern. Hade jag varit i Thailand hade det här gott och väl räckt till att bo bra där nere och äta gott. Även om jag siktar mycket högre nästa månad så måste jag känna mig väl till mods, även om det nu gick lite knackigt mot slutet.

Det var ju först den här månaden som jag gick upp i nivå och började spela dessa högre nivåer, det var också då jag fixa bredband och kunde spela flera bord samtidigt. Och det var också då jag börja tjäna så här mycket pengar om till nästa förhoppningsvis blir ännu mer. Resultatet är 4 gånger så mycket än vad jag brukar ligga på, och nästa månad siktar jag på det dubbla. Hur det går? Det får vi allt se.

Nu tror jag att jag drar till Casino Cosmopol och kollar deras cashgame. Käka lite samtidigt. Det är egentlige tok för höga bord för mig egentligen. Och jag tror aggressivitets nivån är för hög då buy in blind är böjt så det blir den mer aggressiva spelstilen. Men det skadar inte att kolla in läget och ta en ute kväll. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: