GreenCurry poker och världen


Fearless

Posted in GreenCurry´s vardag,Poker filosofi,Pokerbloggar av G på oktober 28, 2006

Igår kväll var det lite av en asiatisk afton. Middag på den thailändska restaurangen Pong vid Drottninggatan och sen Kinisesk action film med Jet Li i Fearless. Och mellan det ett besök på Casino Cosmopol.

Spelet har känts stabilt. Men ibland så missar jag topparna och fortsätter att spela så jag kommer i en nedgång som gör att jag missar ett bra resultat. Frågan är när man når toppen, och när man har en bit kvar? Om det har gått otroligt bra en session, ska jag sluta då? Bra fråga nästa fråga, som jag brukar få höra. En som toppade sin peak perfekt igår, var polarn som ringde och berätta att han hade gått och vunnit en turnering på 8k.

Maten var helt ok, stämningen var bra på Pong. Inredningen är mysig och bakgrunds musiken helt ok.. Så var det ju kinesisk personal. Så det var väll inte en 100% thai restaurang förutom maten. Men vem säger att det behöver vara thailändskt personal i restaurangen, för att vara thailändskt?

Filmen är lite av kinesisk moralkaka. Men kineserna vet hur man gör action, och jag har alltid gillat att se kinesiska action filmer från när jag var liten och såg de thai dubbade filmerna i Thailand. Lite tufft är det när Jet Li´s karaktär pratar om ”mind, body and soul” inom kung fu. Då associerar man direkt till pokern och känner att allt det måste stämma för att köra på topp. Dessutom måste man vara fearless.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: