GreenCurry poker och världen


Stoppad av poliser

Posted in GreenCurry´s vardag,Poker av G på januari 24, 2007

Det är inte ofta hjärtat ränner iväg i 180 av att stå still. Men när Thai polisen kommer och visiterar en och man har passet i lägenheten, då är det lagom nervöst.

Polaren och jag hade precis kommit från frukosten vid 15-tiden från en av de närmare restaurangerna i området. Mätt och belåten passerar vi en gatukorsning när två poliser stoppar oss. I Sverige skulle man aldrig bli så rädd som här, för här vet man aldrig vad en polis konstapel kan hitta på. Man har hört en del historier. Första tanken var hur mycket vi var tvungna att muta polisen. Ingen av oss att med sig passet som sig bör. Men vi förklarade att vi bodde i närheten, och att vi kunde hämta den. Lite underligt blev det när polisen bad oss hämta passet för att kolla att vi hade giltigt Visa, och vi gick iväg för att hämta passen. Då åkte dem iväg med motorcykel och kom inte tillbaka. Dem behövde visst inte titta på passen ändå. Snacka om mjäk tillstånd.

Imorgon åker vi till Singapore för lite sightseeing och casino. Blir borta drygt en vecka. Ska bli skönt med lite semester och avkoppling J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: