GreenCurry poker och världen


Bringing down the house

Posted in GreenCurry´s vardag,Pokerbloggar av G på januari 31, 2007

I mina tidigare dar när jag precis fyllt 18 år och kunde gå ut på krogen, upptäckte jag ett populärt krogspel vid namn Blackjack. Ett spel som nog alla känner till när dem varit ute en sväng.

Jag tror året var 2000 och stället hette Monkeybar och låg i Stockholm där jag satsade mina första pengar. 60kr blev till 750kr, och då var man helt plötsligt en liten, liten highroller redan då J  Sen har det ju varit en del spel, där man gått plus minus noll och ibland torskat en del. I lumpen kom jag ihåg att jag en polare satsade varsin gång på hela bordet. Båda torska stort. Inte tänkte vi på saker som odds och kalla och varma kort. Inte tänkte vi att det finns tillfällen man skulle satsa hårt respektive svagt.

Kanske om vi hade läst ”Bringing down the house” av Ben Mezrich så hade vi fattat att vi kunnat fixa en edge på huset istället för dem på oss. Kanske hade vi fått upp ögonen för kortspel redan då, och börjat med både Blackjack och Poker lite tidigare och fått övertag över den rush av spelande som kom något år senare. Boken ”Bringing down the house” är i alla fall ett måste för den som drömmer om de ljuva highroller livet och för dem som vill läsa en bra bok helt enkelt. Spännande, skön och underhållande. Baserad på verklig händelse då ett gäng smarta ungdomar från MIT i USA på mitten av 90-talet, tar sig an Casinona i USA och tömmer dem på miljoner samtidigt som de blir behandlade som kungligheter. Genom att räkna kort och använda sig av sina skarpa hjärnor gör dem saker bara vi vanliga människor kan drömma om.

Boken är ett måste vid nattduksbordet!

Boken “Bringing Down The House”

Annonser

4 svar to 'Bringing down the house'

Subscribe to comments with RSS eller TrackBack to 'Bringing down the house'.

 1. nina said,

  glömde säga att ja har länkat dej nu =)

 2. Greencurry said,

  Vad sa du först? 🙂

 3. Mariiiiie said,

  Hellu.. =)

 4. Greencurry said,

  helluuuuuu!!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: