GreenCurry poker och världen


Barnsäkert

Posted in GreenCurry´s vardag,Pokerbloggar,Sverige av G på juli 6, 2007

En relativ lugn dag idag där jag inte alls kände mig på bettet.  Räknade väll med att flytet skulle sitta i sig från igår och jag skulle få surfa fram. Men så blev inte fallet. Förväntningar som föll i (o)tur de första timmarna av spel.

En pinsam sak hände idag. Min spis hade slutat fungera för ett par veckor sedan. Sen dess har jag levt på micromat och käkat ute. Visste fan inte vad som var felet. Lamporna lyste på spisen, men ingen värme genererades från plattorna. Hmm, hmm. Så idag ringde jag  efter hjälp… Pinsamt värre så var det enda felet mitt huvud. Fanns ett barnsäkerhets lås som jag hade aktiverat. Och som man var tvungen att sätta ut igen via någon slags kombination. Så 3 sekunder senare fungerade spisen. Bra där GC… LOL.. Tilt..

Spelet var inte så tillfredställande idag, både att korten inte var särskilt tajmade plus klagomål som jag har på mitt eget spel. Men det är saker som jag får rätt till imorgon. Själva suget vinna fanns riktigt inte och jag fick nöja mig med ett sådan resultat när jag var precis under nollstrecket. Hade alltså sparat några timmar och kronor på att ta ledigt idag. Men kanske blev jag en värdefull erfarenhet rikare på det hela, vem vet?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: