GreenCurry poker och världen


Natten till fredag den 31/8 -07

Posted in GreenCurry´s vardag,Pokerbloggar,Samhället,Sverige av G på augusti 31, 2007

Augsti går mot sitt slut och det ska bli skönt att avsluta månaden för att påbörja en  ny månad med nya resultat och mål. Härliga tider, ser verkligen fram emot september månad. Ska bli en av mina mer poker diciplinerade månader med många fler timmar än tidigare. ´

Har suttit hemma hos en polare kollat på lite film. Började kvällen med pokerfilmen ”All in”… Kan verkligen inte rekommenderas. Har inte sett en bra pokerfilm sen Rounders. Tycks tydligen vara svårt att göra en bra film av poker. Sen var det Matrix på tv6. Den filmen är grym ur ett filosofisk perspektiv. Gillar den stark. Får göra en djupare analys av filmen en dag.

 På nyhetsfronten idag så rånades en person med en större summa pengar i bilen i Göteborg. Rånarna låtsades vara vägarbetare och fick föraren i bilen att sakta in, och hotades sen av något som såg ut som en pistol. Lite Jönssonligan över det hela… Och nya mätningar har kommit ut från TEMO om hur oppositionen leder tvåsiffrigt. Jag tror nog vi får se dem siffrorna ett långt tag framåt om inte något särskilt händer inom politiken en tid framåt. När vi ändå är inne på siffror. Så har man kommit fram till att vi är 25 miljoner i Norden, alla dessa skulle få plats i Tokyo. Även om jag tycker om storstäder som Bangkok m.m. så tycker jag nog det är skönt att det inte är allt för överbefolkat i Sverige och Stockholm…. En säkerhetskonsult har lyckats hacka sig in på 100 ambassader, myndigheter och partier världen över. Han har gjort det för att påvisa bristerna i IT-säkerheten. Det är lite så att man vill skaffa sig dubbla virusprogram och dubblabrandväggar. Om inte myndigheter kan skydda sig, hur kan privatpersoner göra det? Ska inte ambassader vara typ, buggfria och antispion skyddade? Borde inte Säpo anlita killen?

I natt hoppar Kajsa i Osaka. Vi får hålla tummarna och ge henne vårt stöd framför tvn. In Kajsa we trust 🙂

Jag skrev tidigare ett inlägg om det nya signalssystemet i T-banan som skulle komma till röda linjen om 6-7 år. Något som kommer komma snart om än något försenat är den nya smarta SL access kortet som ska fungera som ett kreditkort som man kan tanka på med biljetter eller respengar.

Ja, sak försöka varva ner nu. Helgen ska fyllas med pokerspelande och fester, precis som det ska vara.

Annars då? Hängt något? Update me 🙂

Annonser

Ett svar to 'Natten till fredag den 31/8 -07'

Subscribe to comments with RSS eller TrackBack to 'Natten till fredag den 31/8 -07'.

  1. pokerspelare said,

    Va skönt att du finns så man kan läsa denna gonattsaga och sen halvvägs somna…tyty..


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: