GreenCurry poker och världen


Back to Thailand 2007-2008

Posted in GreenCurry´s vardag,Poker,Pokerbloggar av G på november 10, 2007

Då var man tillbaka till Thailand. Landade för 2 dagar sedan på den nya flygplatsen i Bangkok, efter en 12h lång flygresa från Stockholm med mellanlandning i Wien, Österrike.

Blev nära att man missa anslutningen i Österrike då det rådde dålig vindförhållanden och gjorde så de bara kunde använda ett landningsfält för start och landning. Då hade jag man haft en mindre dag i Thailand.

Fick nästan hjärtat i halsgropen när kaptenen började börja prata i speakern på planet när vi hade flyget från Stockholm och skulle till Wien.… ” I got some bad news…”… Wtf, tilt? Kan man börja ett meddelande när man sitter på flyget och det råder dåliga vinförhållande med… ” I got som bad news…”… Ffs…Det han sa, var att vi som skulle till Thailand, antagligen skulle missa vårt plan. Men med lite medrigg senare så meddela han senare ”Some good news…” med att vi skulle hinna, men att vi skulle springa.

Hur som helst så gick resan bra och jag kunde möta upp Banken på flygplatsen i Bangkok några timmar senare. Under tiden hade jag kollat in några alternativ på service lägenheter med ”lilla kvisten”. Vi spenderade också hela gårdagen med att kolla olika lägenheter runtomkring Bangkok och hitta slutligen ett häftigt ställe. Bilder komma upp inom kort i guess.

Man har inte hunnit med så mycket, eftersom vi har varit upptagna med att kolla in lägenheter. Är så sugen på att få tag i anka med nudlar nu. Damn, har inte ätit det sen jag åkte ifrån Thailand senast. Och sen kanske en dopp i Poolen. Aiit.

Take care boys n girls.. Uppdaterar mer sen.


//GC

Annonser

3 svar to 'Back to Thailand 2007-2008'

Subscribe to comments with RSS eller TrackBack to 'Back to Thailand 2007-2008'.

 1. Mattias said,

  Tja!

  Vart bor ni någonstans? Vi är några som skall dra ner till Thailand i Jan-Mars och kollar alternativ nu. Stabil lina är väl det enda viktiga egentligen, men pool och gym är rätt najs att ha också. Har ni tänkt att bo i Bangkok hela tiden?

  /Mattias

 2. Nina said,

  GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!!!!!!

  HURRA HURRA HURRA!!

  Hoppas du haft en fin födelsedag!!
  å att du har det varm och skönt… =)

  stor kram!

 3. Greencurry said,

  Tjo

  Mattias: Skulle rekomendera Oakwood. Stabilt och snabbt nät med najs pool och gym. Andra pokersspelare från Sverige som vi träffat på här nere rekommenderar även Fraiser. Det har jag dock inte tittat på ännu. Men det ska tydligen var najs. Mejla mig på curry.green(at)gmail.com om du har fler frågor. Har inte koll på min gamla blogg så mycket längre 🙂

  Nina: Tack så mycket.. Your the best 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: