GreenCurry poker och världen


Barcelona vs Inter och 2010

Posted in fotboll,GreenCurry´s vardag,Malta,Poker,Poker-SM av G på november 24, 2009

Sitter och kollar matchen mellan Barcelona mot Inter, det står just nu 2-0 till Barcelona och dom verkar ha ett starkt övertag på Inter just nu. Zlatan sitter på bänken och man väntar lite otåligt på att få se lite Zlatan show. Några från kontoret valde att se matchen ute på Native i Paceville, men pallar inte riktigt med de nu på tisdagskvällen så drog hem och kolla på det istället. Blev lite sent igår när jag satt och jobba och snacka med gamle ”Brutus” i Washington. Det är lite tidsskillnad så man får se till att snacka när båda kan.

Precis som vanligt så var diskussionerna om vad som varit och vad som komma skall. Vad man hade för planer för några år sen och vad man har för planer idag. Tiderna förändras och man får revidera planerna lite från vad man hade tidigare. Jag tror helt klart att jag i nuläget är precis där jag vill vara för att kunna jobba mig åt mina mål. Kan väll knappast ha begärt ett bättre läge faktiskt. Så det är bara att fokusera på ”the game plan”.

Skrev ihop lite planer häromdagen hur jag skulle vilja att 2010 skulle se ut. Mer fokus på träning/hälsa,  samt poker. 2009 var ett år där poker och träning kommit lite i skymundan faktiskt. I alla fall pokergrinden. Först nu på senare tid har jag börjat få fart på den lite. Men jag lyckades inte riktigt fokusera på båda sakerna första året på det nya jobbet. Jag antar att det var för att det var en hel del festande här nere på Malta. Typ mer än vad som festades i Thailand tidigare… Men det gäller ju att socializa lite i den här branschen, så…. heheh. I all fall, det jag tänker mig är att spela mer regelbundet och gymma mer regelbundet. Tänkte resa en hel del mer nu i Europa främst och besöka lite casinon. Vi får se hur det går med det här projektet, men jag tror och hoppas verkligen att jag kan lyckas med det. Vill kunna kombinera nytta med nöje.

På tapeten i pokervärlden just nu är det Isildur1 som just nu tar hela pokervärlden med häpnad då han vänder upp och ner på den pokerhierarki som rådde innan han dök upp på highstakesborden på Full Tilt Poker. Han lyckas multi-tablea mot de bästa spelarna i världen HU och han verkar klara sig rätt bra. Han har redan varit inblandad i några av de största potterna i världen där summan varit över en miljon dollar…. sick.

Nu i veckan spelas även Poker-SM på Unibet.  Två events har avgjorts, mörkpoker och shorthanded eventet. Min vän Banken hamnade i pengarna i Shorthanded eventet. Full nöjd var han icke, men bra spelat. Här är en liten intervju med honom: Shah spelar Poker-SM 2009.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: