GreenCurry poker och världen


Isildur1 Freerolls EPT SM

Posted in Freeroll,GreenCurry´s vardag,Isildur1,Malta,Poker,Poker-SM av G på december 8, 2009

Jag som trodde sommaren och de fina soliga dagarna skulle vara över här på Malta. Under förra veckan så regnade det en hel del, men denna vecka har börjat bra med stadiga 20C och en hel del sol. Så en tröja eller t-shirt räcker bra.  Sweet!

Jag har träffat på en hel del intressanta personer här på Malta under veckan. Pokerspelare och folk som jobbar inom branschen.  Man lär sig något nytt hela tiden. Hoppas att 2010 kommer bli minst intressant som 2009 har varit.

Hänt i veckan
EPT spelades i helgen. Vinnaren blev 23-åriga Jan Skampa. Klonk för honom när hann kunde kamma hem 7 miljoner svenska kronor.  Bästa svensk var Stefan Matsson som kunde ta hem över 2,5 miljoner svenska kronor hem till Sverige. Online Poker SM 2009 på Svenska Spel avjordes också i förra veckan. Finns ett klipp nedan från HU – finalspelet.

Cardlovers
Under december nu har det kört en intern liga på Cardlovers, där medlemmar tävlar om vem som klonkar hem mest pengar under de Happy Hour freerolls som körs enbart på Diamondbet.  Under första veckan har personen som ligger etta på Cardlovers Happy Hour lista redan tagit hem €106 under en vecka.

Svenska Spelare
Isildur1 är tillbaka på highstakes borden och ett forum som har bra koll på svenska är inte helt oväntat Svenska Spelare som nästa dygnet runt kommer upp med de senaste från vad som händer där. Ända sedan Blom90 äntrade scenen på pokerborden och Svenska Spelare har pokercommunityt varit duktiga på att följa vad som händer på nose bleed.

Här är ett videklipp på Poker-SM 2009 på Svenska Spel + vinnarintervju

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: