GreenCurry poker och världen


Tillbaka på Malta

Posted in Malta,Poker,Sverige av G på januari 12, 2010

Då var man tillbaka på Malta igen. Efter tre veckor i vinterkalla Sverige så har man kommit tillbaka till den lilla ön i Medelhavet. Lite varmare och lite mer sol. Tydligen hade det varit både finare och varmare några dagar tidigare. Men Malta vädret blev lite sämre när jag kom ner 😛

Spelade en av HH turneringarna på Diamondbet som jag lyckades klonka ala €500+€500GTD vilket var najs. Blev ca €250 extra. Fick man förflytta sig upp några steg upp på Happy Hour ligan. Najs! Idag blev det en andra plats på €200gtd Happy Hour vilket gav ytterligare €50 och sen tyvärr åkte jag ut med AQ vs AJ i €300gtd när jag jaga chiplead. Aja… Turneringar har blivit lite roligare att spela. Tidigare gällde det bara cashgame, men när man numera jobbar en del så känns turneringar lite lättare att spela då man inte orkar sitta många och långa sessions.

Får se upp om man kan fullfölja de mål man har satt upp för sig själv i år. Det är bara att köra på och hoppas på det bästa. Träning, jobb och poker indeed. Nu kör vi!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: