GreenCurry poker och världen


Expekt – en gammal goding

Posted in Cardlovers,Expekt,Freeroll,Poker av G på februari 11, 2010

En av de första klienterna som jag spelade med riktiga pengar på, var med Expekt Poker när det låg på gamla PRIMA nätverket. Det var freerolls och annat övervärde på sajten, så det gick att tjäna en hacka.

Numera ligger pokerrummet på iPoker nätverket som är det fjärde största nätverket/pokerrummet i världen. Nu verkar Expekt att komma tillbaka i gamla takter för pokerspelare genom att erbjuda riktigt fina kampanjer med bra värde för sina spelare. Bl.a. med olika typer av race för olika typer av pokerspelare som t.ex. sit-n-go spelare, cashgamespelare och turneringsspelare.

Cardlovers kör ett exklusivt race där nu på Expekt i februari. Alla spelare som registrerar sig via Cardlovers får vara med i ett $8,000 Player Race som bara är till för Cardlovers medlemmar. $8,000 motsvarar enligt Forex ca 60,200 sek. Så det är inte illa. Som leaderboarden ser ut nu så är det ett sjukt värde nu i racet. Dessutom uppgraderas man till högst VIP leveln första månaden. Så det blir att grinda där lite tror jag allt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: