GreenCurry poker och världen


Ute med Betsafe

Posted in Betsafe,Cardlovers,Expekt,GreenCurry´s vardag,Malta,Poker av G på februari 12, 2010

Igår hade vi träff med Betsafe för lite ”buisness meeting”. Det blev lite som det brukar bli på sådana här möten när man går ut med lovers crew. Dom eskalerar lite när man är ute och käkar middag.

Det var ölens dag på Malta. I alla fall enligt vår egen kalender. Men kul var det i alla fall. Det jag minns av det. Började lite mjukt på Hugos Tapas med lite najs mat och Long Islands som uppvärmning. Sen började ölen komma in och med det kom även Jägermeister. Torde väll vara standard om man dricker öl, eller?  Efter Hugos Tapas blev det Bar Native och Passion. Sen vet jag nog inte riktigt vad som hände.

Statistiken från Expekt racet har uppdaterats. Ser sjukt lätt ut att vinna en del extra slantar om man reggar sig och sen kör lite med riktiga pengar. Just nu är det bara tre namn uppe på listan av de 35 platserna som får betalt. $35.53 har den som rejkat mest rejkat. Om ställningen håller sig kommer han kunna casha in på $1,400. Över 10,500 svenska kronor! Så tips den här månaden att spela lite på Expekt people.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: