GreenCurry poker och världen


Det våras för poker

Posted in Poker,Sverige av G på augusti 14, 2010

Snart är det dags att dra igång ännu en pokersession. Inte vidare taggad om jag ska vara ärlig. Men det brukar bli lite mer spännande när man drar igång lite bord. Blinds som läggs och spelare som gnabbar på varandra. Fullt ös indeed.

Just i början av en session tar det lite tid att komma in i spelet. Man kollar in lite motståndare, man ser vilka som spelar för mycket kort, vilka som är aggressiva och vilka som verkar vänta på korten. Ty i början spelar man lite på automatik. Phil Ivey säger ju att han aldrig har en plan förrän han sätter sig ner och spelar vid bordet. Lite så funkar det ju. Går man in för att vara aggressiv och möter upp en helt bord med spelare som väljer att 3-betta till höger och vänter, ja då kan det sluta illa om man inte lyckas byta växel. Så man får spela efter individerna och miljön på bordet. Ingen idé att tror man är störst, bäst och vackrast innan, eller hur?

Idag måste varit en av de varmaste dagarna i Sverige sen jag kom tillbaka från Malta. Har mestadels regnat men, tror vädret har skiftat till det bättre. Känns nästan outhärdligt när temperaturen stiger på 28 plus. Annat var det på Malta nu i sommar när vädret låg konstant över 30 plus. Men luften är lite annorlunda så det känns lite mer bekvämt. Eller så är det att man lyckats acklimatisera sig ganska bra till det svenska numera.

Har påbörjat ett intressant pokerprojekt med ett par vänner som är lite av en ny idé i pokersammanhang. Jag hoppas den kan revolutionera pokerspelandet lite. Det ska bli intressant hur det projektet går samman, jag tror det kommer få en hel del uppmärksamhet både i den svenska pokerscenen och internationellt. Kanske återkommer mer om det senare.

Aja. Nu kör vi lite poker!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: