GreenCurry poker och världen


I’m too old for this shit

Posted in GreenCurry´s vardag,Poker,Sverige av G på augusti 16, 2010

Det blev inte många pokerhänder igår. Eller snarare det blev noll pokerhänder. Var rätt sabbad efter den långa sessionen till klockan fyra och när man ska ut med hundar o grejjer på morgonen så blir det inte att sova ut. För att sno repliken från Roger Murtaugh in Lethal Weapon… ”I’m too old for this shit”.

Eller nja. Det blev att utnyttja det gråa vädret för lite fika och bionöje i stan istället för poker. Hade hört en del om filmen Incepetion med Leonardo Dicaprio. Hade väll lite för höga förväntningar men den var helt ok. Tror inte man njuter lika mycket av en film när man är lite seg faktiskt, hehe. Var på någon Indisk resturang på Medborgarplatsen innan, prövade en lime curry… Lite för mycket lime för min del. Men jag tycker det alltid är spännande att pröva på något nytt.

Målet idag är att hinna med lite mindre projekt innan eftermiddag/kväll då jag tänker dra igång med ett par pokersessions. Försöker att hålla dom till 1-2h och inte längre än till 01 inatt. Tror det ska bli rätt stabilt. Är rätt taggad nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: