GreenCurry poker och världen


Mer poker

Posted in GreenCurry´s vardag,Poker av G på augusti 22, 2011
Det verkar som den svenska sommaren börjar lida mott sitt slut. Kvällarna börjar komma tidigare, tempreaturen har sjunkit och det börjar regna allt mer. Det börjar med andra ord nalkas poker igen!

Efter en relativ lång och varm sommar, så börjar nu alltså den svenska vintern att närma sig. Visserligen lär det dröja innan november innan vi får se någon snö. Men under tiden finns det fortfarande ursäkter att sitta inne. Det som är så bra med svenska vinterhalvåret, är att man har ettusen och ett ursäkter att stanna inne och nöta poker. Bara att se att mörkret har börjat knata närmare, gör mig sugen att sätta upp fyra, fem pokerbord för att grinda poker.

Precis som laxen återkommer år efter år där dom knäcktes, kommer fisken tillbaka till casino och pokerborden när mörkret faller under vinterhalvåret för att fördriva lite tid.

Återkomsten
Det var typ ett år sedan på pricken som jag återvände till Sverige. Ganska mycket poker blev det i början. Gick hyffsat. Men allt eftersom tiden gått har jag börjat vända mig till andra projekt. Nu under sommaren har jag nästan helt övergivit spelet.

Men jag tänkte bättra på mig på detta område. I alla fall nu när hösten nalkas. Det ska helt enkelt bli fler poker fram över. För att även om man inte spelar poker. Så blir det ju fortfarande så att man går och tänker på poker lite då och då.

Ny pokerstrategi
Jag ska göra en sak lite annorlunda denna gång. Mitt sätt att närma sig spelet, är att göra det på ett enkelt manér. Inte göra det för svårt för mig själv. Utan att spela korrekt poker. Sluta med att tänka i för många banor. Låta regs spela sitt spel, fiskarna sitt spel och jag mitt spel. Det finns ingen anledning att försöka klämma ut det där sista dropparna edge.

Det kommer bli ett steg i taget framöver. Baby steps. Förra året sov, drack och åt jag olika cardrunners och deuces cracked videos. Nu blir det mer fundamentala steg som jag kommer ta. Eftersom kommer jag trappa upp mer och mer, vad gäller mer avancerad pokerstrategi.

Sen var det det här med balans
Ja, det här med balans kommer såklart att vara kvar. Det får inte bli för mycket poker. Helt ska jag väll se till att det inte blir för lite poker heller, hehe. För det är ju faktiskt fortfarande lönsamt. Och det vore synd att gå miste om förstjänster.

Hoppas på fler uppdateringar inom kort!

//GC

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: