GreenCurry poker och världen


Rakeback Deals en ny rakeback sida

Posted in Rakeback av G på februari 17, 2012

Så jag blev ombedd att kolla på en ny rakeback sida. Rakeback Deals, är en ny rakeback leverantör för svenska pokerspelare. I korthet skulle man summera att Rakeback Deals ger svenska pokerspelare mer spel för pengarna. Varje månad får spelare som är registrerade på via Rakeback Deals, “rakeback”, tillbaka till sitt konto.

Rakeback för pokerspelare
För oss som har spelat en del poker genom åren, så är ordet rakeback inget nytt begrepp. Utan det är något som följt oss sedan intåget av online poker. Men det kan ibland vara lite förvirrande, då man även har begrepp som poker bonus, cashback, VIP program, Loyalty och andra “belöningssystem”. Ska man försöka dra en mer hårfin linje mellan rakeback och dom andra belöningsystemen på pokerrum, så är rakeback lättare att mäta, relativt till dom andra bonusarna. Till skillnad från en poker bonus, så är rakeback något som du får under den tid du spelar på pokerrummet. Poker bonusar brukar bara hålla under en viss tidsperiod eller tills bonuskraven har blivit uppfyllda till en viss summa.

RakebackRakeback support på Svenska
Idag finns det en del rakeback sidor på nätet. Som tillhandahåller likvärdiga tjänster. Det som skiljer rakeback sidorna åt och det som jag tycker personligen är viktigast när man väljer någon rakeback sida, är att supporten finns tillgänglig och gärna på svenska. Inte så att man inte kan engelska, men det känns mer personligare med en svensk support / kontakperson. Man vill ju ändå ha någon man kan vända sig till när man har frågor om ett pokerrum eller en rakeback deal. Här tror jag Rakeback Deals skiljer sig nämnvärt åt. Man har satsat på att ge bra och snabb support och man får en kontakt person som hjälper än att välja rum och rakeback deal.

Rakeback Deals Sammanfattat
Eftersom webbsidan Rakeback Deals är relativt ny i skrivande stund. Så är utbudet av pokerrum något begränsat. Detta gäller även utbudet av pokernätverk. Men dom har lovat att fylla ut antalet rum och nätverk eftersom. Sidan i sig är verkligen snygg och fräsh. Bra information och som tidigare nämn, utmärkta när det kommer till rakeback support och vid vanliga frågor om pokerrum.

Besök Rakeback Deals här

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: