GreenCurry poker och världen


Tur och Retur Thailand

Posted in Thailand av G på april 9, 2012

Kanske inte har nämnt det. Men jag var faktiskt tillbaks i Thailand, två veckor i mars i år. Närmare bestämt Koh Lanta. Bodde på ett riktigt shysst 5 stjärnigt hotell med fyra (eller var det fem?) pooler och allhenda bekvämligheter. Och nu kanske det blir så att man åker ner till Thailand för ett längre besök till sommaren/hösten. Ska se om jag kan fixa upp lite bilder också

Jag har ju varit i Thailand ett par gånger tidigare. Bland annat pluggade jag i Thammasat i Bangkok i ett halvår, sen var det några runturer där jag bodde och levde på poker där. Nu är planerna att bege sig tillbaka till värmen och maten. Men den här gången kanske något mer seriösare för att jobba. Destinationen kommer i sådana fall bli Bangkok. Staden som indeed aldrig sover.

Har alltid tyckt om Bangkok. Visst är det kul att kunna sola och bada på stränderna i södra Thailand. Men det kan man typ göra när man är i huvudstaden också. För det är nästan inga service apartments eller hotell som inte har en pool på taket. Som när jag och lilla kvisten bodde på Diamond Towers 43.e våning. Då hade man en rejäl utsikt över stora delar av Bangkok. Och då var det minsann pooler på var och varannat tak.

Tyvärr var ju bloggandet inte så jättefrekvent men har ett par roliga inlägg för 2006-2007 och sedan 2007-2008 där man skrev om allehanda upptåg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: