GreenCurry poker och världen


Senatorn som blev påkommen med poker i mobilen

Posted in Poker av G på september 30, 2013

För mig är poker ett strategispel av högsta rang. Man skulle kunna dra många paralleller till “Tsun  ZU Art of War”, när det kommer till olika moment i poker och i krig. T.ex det här med att själva välja situation eller plats för nästa slag, eller att veta allt om sin fiende.

En person som verkar kunna kombinera de bägge på bästa multi-tasking sätt är senatoren John McCain. Under en av årets viktigaste utfrågningar i Amerikanska utrikesutskottet angående bomba eller icke-bombandet av Syrien, så satt McCain och spelade poker i mobilen. McCain som har varit en ivrig förespråkare för ett militärt ingripande i Syren, efter att dessa blivit påkomna med att använda kemiska vapen hade inga problem att hitta tid för sitt pokerspelande under förhören..

Eller jag kanske var lite för snabb med att säga att han var bra på att multi-taska. För McCain erkände senare på twitter efter “skandalen” att det värsta med det hela, var att han faktiskt förlorade sin parti med poker.

Eftersom det inte direkt är helt lagligt med poker i USA, så undrar man lite hur det kommer sig att McCain kan spela poker på mobilen. Men det verkar i artikeln på SVD, att han faktiskt spelade någon slags gratis poker app på sin iPhone. Kul att killen i alla fall gillar att spela poker. McCain for president?

Eller det kanske är bättre att den som har en av världens viktigaste ämbeten ägnar sig åt poker på fritiden och viktiga internationella frågor när han faktiskt ska jobba. För tänk om han tiltar på sitt pokerspel och sedan går amok i Vita Huset…

Ett svar till 'Senatorn som blev påkommen med poker i mobilen'

Subscribe to comments with RSS eller TrackBack till 'Senatorn som blev påkommen med poker i mobilen'.


  1. […] This morning, when I was browsing my Google Reader feeds, I saw my own handwritten post. But it wasn’t on my website. It had been reposted at Digi Click http://www.l33turl.com/justgoo091730


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: